JAMU MADURA SUMBER MADU AFRİKA GITTI!, PAKETLERI GÖNDERME TECRÜBELI YURTDIŞI VIA EMS, DHL, FEDEX, YÜK GEMILERI.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


Tongkat asli Madura fiziksel ve ruhsal mutluluk istiyorum / annelerin, özellikle toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için ve bir erkekle ilişki zevk / koca kadınların ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiştir, Rod / karma yüzyıllar önce atalarımız tarafından yapılmıştır geleneksel tarifleri dayalı karışık oldu. Güvenli hiçbir yan etkisi ve ilişkisi yapacak / anneler kadınların arzusu yerine getirebilecek erkek / koca favori seks sahiptir.DEVAMI (more)...........

Senin, 09 Agustus 2010

MADURA TURISTIK

Kolla Langgundih

Yer : Bangkalan

Tur tipi : Din.

su doğal kaynaklardan gelir Böyle havuzları. Kolla yüksek dini değeri olan beldeye köy Langgundih Kramat Bangkalan City bölgesinde yer almaktadır. o Kiai Asror, efsanevi bilgin Bangkalan Syaichona Moh dedesi kalıntıları olduğuna inanılıyor çünkü. Cholil.
Bu hikaye, langgundih yaylar bir değnek ortaya Asror Kiai takılı söyleniyor. Şaşırtıcı, bu yaylar kuru sezon zirvesinde olmasına rağmen hiç kurumayacak. Ayrıca, tatlı su Java deniz kenarında sadece birkaç düzine metre olmasına rağmen.
Kayıt kaleci ve turizm alanında Langgundih Kolla sık sık aslında bu yerler ziyaret gezginler yöneticisi birçok Batı Java ve Banten alanları geliyor geçerli. Bazıları hatta felç langgundih kolla su kaynaklarının içtikten sonra kurtarılan bir doğaüstü bir deneyim var. Bazı öyküler de var bir kere dua ve zikir ritüellerinin ve yer wirid mustajabah Bilindiği ile bertirakat sonra akademik sınavları geçmeyi başarmış bir ziyaretçi olduğunu belirtiniz.
Bu turizm tesisi 3 kilometre batısında dini turizm Syaichona Cholil mezar bulunmaktadır.

Taman Rekreasi Kota

Yer : Bangkalan

Turizm Türleri : Parklar

Taman Rekreasi Kota (TRK)

Bangkalan vatandaşları için Araç rekreasyon, alternatif haline aileler için anlamına gelir, gençler ve çocuklar hafta da yorgun kaldırarak olarak sonunda vakit geçirmek ve hamleden sonra vurguladı. TRK şehir alan Bangkalan (Arka Stadium City), Yapay Gölü Tekne ve Balıkçılık Tesisleri (Balık Havuzu) için tatlı su balıkları hobi şımartmak için Forum çocuklara (Çocuk Oyun Alanı) oynamak için donatılmış bulunuyor.

LOMBANG PLAJ

Yer : Sumenep

Tur Tipi: Plaj

Lombang Beach yurtdışında ünlü olmuştur tek bir turistik yerdir. keindahan dalga plaj köknar ağaçları ile çok güzel bir çekim olduğunu dekore edilmiş. Bu plaj ± Güneydoğu Sumenep doğru şehirden 30 km.
konuma Ulaşım yolu çok kolay, bir araba veya motosiklet kullanabilirsiniz. plaj konumuyla gitmek için bilet Rp.3.000, IDR tahsil edilecektir -
Kıyı bölgelerde ayrıca birçok yiyecek ve içecek satıcıları vardır. içecek "olduğu susuzluk ortadan kaldırabilir Tek tip Es Degan" genç ve yeni. gıdalar için olduğu gibi içlerinden biri satılan "Rujak Lontong" turist denemek için can't stand yapan şeydir.
Lombang Coast tur alternatif olarak tatil ya normal ya da tatil bayram tatil doldurmak için kullanılır. Güvenli sen Lombang Beach güzelliği, Allah'ın yarattıkları ki minnettarız çünkü farklı bir atmosfer alacak ve onun sürekliliği tutmak gerekir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar