JAMU MADURA SUMBER MADU AFRİKA GITTI!, PAKETLERI GÖNDERME TECRÜBELI YURTDIŞI VIA EMS, DHL, FEDEX, YÜK GEMILERI.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


Tongkat asli Madura fiziksel ve ruhsal mutluluk istiyorum / annelerin, özellikle toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için ve bir erkekle ilişki zevk / koca kadınların ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiştir, Rod / karma yüzyıllar önce atalarımız tarafından yapılmıştır geleneksel tarifleri dayalı karışık oldu. Güvenli hiçbir yan etkisi ve ilişkisi yapacak / anneler kadınların arzusu yerine getirebilecek erkek / koca favori seks sahiptir.DEVAMI (more)...........

Senin, 09 Agustus 2010

PROFILI

CVSyarikatRachmat ve Bugüne kadar hala ihtiyaç ve özellikleri nedeniyle toplumun hoşgörü olduğunu orada ve tarifleri aşağı atalarımızın nesiller boyunca doğal malzemeler eskiye gibi geçti içerdiği Madurese geleneksel otlar en iyi şekilde üstün ürünler sunmak için, bitkisel ilaç verme adanmış güvenli (BİTKİSEL) yemektir. bitkisel catatatan ilgili olarak orada, biz Hall POM test ek olarak, hem de müşterilerimize ve Test Laboratuvarı için ürünlerimizi güven artırmak istiyorsanız acentelerimize yaşadıysanız bulunan takı ürünlerimiz tüketim için güvenlidir.
İlk, ot madurese sadece Endonezya toplum tarafından bilinen, fakat bu yana da birçok diğer ülkelerde de Suudi Arabistan, Malezya gibi, Kore ve Japonya ticareti vardır. Eğer "Potionları madurese duyarsanız, gölge insanlar güçlü uyuşturucu, sex de (erkek Perkasa, Sari Rapet & Empot-çok şahane dayanıklı hale iksir) vardır
Geleneksel ya da bitkisel ilaç Endonezya toplum bilinmektedir. Bitkisel Tıp ulusal kültürel miras atalarının tarafından miras parçasıdır. üretim yöntemi, malzeme veya üretim yöntemleri yerel geleneksel ile ilişkili kullanılan nedeniyle çeşitli etnik gruplar Endonezya, adaları yayılmış olarak yaygın yerel açıklık vardır şifalı bilinir. Benzer şekilde, ot Madura adasında bilinmektedir. Bu bildik malzemeler sırasında Java ve Madura alanlarında Topluluklar sağlık, tedavi veya ilaç ya için madurese özelliği var.
Madurese uydurma kadınlar tarafından yeterince insan ve pek çok yarar, bilinir. Iksir genellikle aile, arkadaşlar, ya da hala madurese kanama yakınları toplanan madurese. Madurese ot sadece yerel (Doğu Java), ancak bilinen çeşitli şehir ve Endonezya adalarına yayıldı, yabancı ülkelerde bile.
Genel olarak, içme bitkisel ilaç Madurese aileler ve topluluklar, özellikle bir alışkanlığı hala mavi (kan olmuştur torunları veya kralın yakınları). annenin alışkanlıkları İçme bitkisel bir ilaçtır. bitkisel ilaçlar bağlılık içme alışkanlığı, orada ilkesi kadar bir kez "daha iyi bitkisel ilaç içmiyor yemem." İçme jamu bir çocuk için erken getirilmiştir. İçme jamu daha kadınlara erkeklerden daha vurgulanmıştır.
bazı türler de bitkisel ilaç hastalıkların tedavisi olarak bilinen ancak daha Jamu Madura sağlık bakım aracı olarak topluluklar tarafından kullanılır.
Madurese ot acı tat gibi belirli karakteristik aromatik baharatlar taze, kendine özgü kokusu vardır. Farklılığını daha güçlü karışım madurese Java başka neden oluyor.
Madurese Özellikle kadınlar için bitkisel ilaç ek çünkü içmeyi kendine özgü karışım var, iksir orada kullanan vajinal kanal sıkın. ince toz, sabun ya da cinsel ilişki hemen önce kullanılan bir çubuk şeklinde bitkisel ilaç formları mevcut.
Müşterilerimiz ile de, elbette her zaman yurtdışından büyük talep komşu ülkelerden gelen orta doğu ülkelerinde (Suudi Arabistan) başladı's değişir. bal Bu nedenle, tıbbi madurese "kaynak" zaten Japonya, Tayvan ve Kore'de bilinmektedir. ile ilgili olarak yine büyük pazar payı, biz parti ile daha da işbirliği için bizimle / herhangi bir şirket çalışmak istiyoruz teşvik etmek.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar