JAMU MADURA SUMBER MADU AFRİKA GITTI!, PAKETLERI GÖNDERME TECRÜBELI YURTDIŞI VIA EMS, DHL, FEDEX, YÜK GEMILERI.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


Tongkat asli Madura fiziksel ve ruhsal mutluluk istiyorum / annelerin, özellikle toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için ve bir erkekle ilişki zevk / koca kadınların ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiştir, Rod / karma yüzyıllar önce atalarımız tarafından yapılmıştır geleneksel tarifleri dayalı karışık oldu. Güvenli hiçbir yan etkisi ve ilişkisi yapacak / anneler kadınların arzusu yerine getirebilecek erkek / koca favori seks sahiptir.DEVAMI (more)...........

Senin, 09 Agustus 2010

MADURESE KÜLTÜR

Mantan Mang Leter Bung Leter

Mantan Mang Leter Bung Leter Bir yerli madurese eski gelenekleri var. Vurgu bir düğün, bir dizi üzerinde yatıyor. Yani, ne zaman damat bütün yakınları tarafından birlikte gelinin ikamet kadar eşlik bir düzine at tek dosya taşıma binmek çizilmiş.
Bir kenara tüm aile partilerin bir tezahürü penganugrahan nimet olmaktan, alay de birliktelik ve istekli gelinin ailesi tüm damadın ailesinin serbest bırakmak için kanıt duygusu içerir.
Heyet, tanık dışında kadın ve erkek çiftler yasal olarak karı koca haline bekleniyor davet karnaval dahil. Orgasm, şarkı seronen (Madura tipik nefesli çalgı) ve Gamelan madurese ve at konumlar söz töreninde teslim aldıktan sonra gelin ve damat tamamlar başlıca eğlence heyecan haline Kencak.

DANS TANDAK

Tandak Dance bir Madurese kaynaklanan sanat biridir. Sinden dans tandak bir simge yoktur. bir dans tarianya bir rakip olan bir adam tarafından yapılan yaparken Sinden. Bu dansı Gamelan müziğin sesi eşlik ediyor.
Sinden) genellikle rakibini bir hiciv amacı ile bir şiir bir şarkı (ngejung getirecektir .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar